• Home
  • Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η εταιρία «Ανάδραση» δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων, εκθέσεων. Βοηθώντας με την εμπειρία της σε αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη εκπλήρωση των διαφόρων projects. Στόχος της η πολιτιστική, πολιτισμική άλλα και τουριστική ανάπτυξη της γεωγραφικής μας περιοχής (απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς).

Η εταιρία βρίσκεται στην αρχή μιας νέας περιόδου στοχεύοντας σε σταθερή ανάπτυξη, βασισμένη σε ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο με σκοπό την ανάπτυξη της θέσης της στην περιοχή. Το στρατηγικό της σχέδιο:

  1. χτίζει πάνω στις κύριες ικανότητες και αξιοποιεί τις δεξιότητες των εξαιρετικά εκπαιδευμένων στελεχών και συνεργατών της,

  2. επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της, ενσωματώνοντας την εξελισσόμενη και σύγχρονη τεχνογνωσία των συνεργατών της,

  3. ανανεώνει και επεκτείνει τις ισχυρές αλλά και σταθερές, μακροπρόθεσμες συνεργασίες της.

Θέτουμε πάντα ως πρωταρχικό στόχο την εδραίωση project που θα υλοποιήσει η ίδια στην περιοχή, τα οποία θα ωφελήσουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα με πάθος για δημιουργία και εξέλιξη

Είμαστε παίκτες μια ομάδας, με παθιασμένους και εξαιρετικούς επαγγελματίες που παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πολιτική μας: 

Η ενεργή παρουσία σε κάθε οικονομικό γεγονός το οποίο μπορεί να συνεισφέρει σε κάθε επίπεδο. Για επιχειρήσεις, οργανισμούς αλλά και ιδιώτες οι όποιοι με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα θέλουν να προσεγγίσουν την οικονομία κλίμακας που τους απασχολεί.

Η δημιουργία επαγγελματικών δεσμών με γνώμονα την θετική ΑΝΑΔΡΑΣΗ , δηλαδή την ανατροφοδότηση επεξεργασμένων πληροφοριών για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού οικονομικού αποτελέσματος άλλα και γεγονότος .

Κινητήριος μοχλός ανάπτυξής μας, η συνεχόμενη βελτιστοποίηση προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών.

6393_Collective-Intelligence.jpg

logo1

Ομονοίας 77

Καβάλα , Ελλάδα

Τηλ. 2510.211559

Κινητό 6948.237127

mail : info@anadrasiservices.gr

strategic-marketing-management.jpg

θέλετε να μαθαίνετε νέα μας; εγγραφή στα newsletters

ελατε σε επαφη

anadrasi

μιληστε μας